maj 20 2015

http://www2013mulberryhandbagscouk/ Mulberry Handbags Nu med Kycklingar

Kategoria: Wiadomościzenw229 @ 14:26

lkommen till K

Nu med Kycklingar!

Om Ekosystem, kretslopp och vår plats i och inverkan på de näringsvävar vi ingår i.

Under tre veckor studerar vi i Kärnkursen och omsätter det vi lär oss i ett verkligt litet kretslopp här på skolan; en hönsgård med troligtvis 5-6 höns,Mulberry Bags Outlet.

Projektet inleds med att vi samlar nödvändig information om höns beteende samt regler och förordningar, smittorisker, rovdjursskydd, osv. Med utgångspunkt från informationen vi hittat, kommer vi att utforma byggnader och rutiner för mikro-hönshållning här på skolan. Vi har fått lov att bygga om ett litet hus som står på skolans mark till hönshus. Efter projektet kommer hönsen finnas kvar, och skötas av kärnkursen under resten av läsåret.

Om sidan

Du är just nu inne på Kärnkursens hemsida! Här finner du bland annat:

Loggboken – Här skriver vi regelbundet om hur projektet växer mot sitt mål.

Forum Nya poster – I forumet finns det trådar där du kan välja själv vilken rubrik som verkar intressant att läsa om, skriv en kommentar om inlägg som redan finns eller skapa en egen ny tråd där du kan dela dina åsikter med andra som ser sidan. Nya poster visar de senaste inläggen.

Dokumentation – Kolla på våra fina och avslöjande bilder som fotograferats under hela tiden på vårt projekt,Mulberry Factory Outlet. Du kan se hur projekthuset ser ut innan vi började renovera om det och förvandla det till ett fullt beboligt hönshus!
Related articles:

http://www.www.ns.futumag.com/node/106353

http://fxstudy.info/?p=426171

Tagi: ,

Comments are closed.